Головна  →  Новини  →  23 червня 2016

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар познайомилась з роботою ДП «Укрметртестстандарт»

Голова райдержадміністрації Наталія Бондар познайомилась з роботою  ДП «Укрметртестстандарт»

Голосіївський район м.Києва по праву можна вважати науковим центром столиці, адже на його території розташовано 64 академічних та відомчих науково-дослідних установи.

22 червня голова райдержадміністрації Наталія Бондар завітала до Державного підприємства "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів" (вул.Метрологічна, 4). Генеральний директор підприємства Дмитро Сабатович спільно з керівниками структурних підрозділів ознайомили очільницю району з науковою та виробничою діяльністю підприємства, з технічним потенціалом.

 

 

Довідково

 ДП «Укрметртестстандарт» – це вдале поєднання науки з виробництвом, де постійно відбувається процес оновлення і розширення знань та доведення отриманого результату до практичного використання. Центр володіє 12-ма державними, 32-ма вихідними, 1779-ма робочими еталонами, що стали складовою частиною Національної еталонної бази для забезпечення єдності вимірювань в Україні.

Підприємство має багаторічний досвід здійснення оцінки відповідності продукції встановленим законодавством вимогам і володіє сучасним лабораторним обладнанням для проведення випробувань широкого спектру продукції, зокрема харчової, виробів легкої промисловості, електронних і електропобутових товарів, зареєструвало власний Знак відповідності.

 

На базі  ДП «Укрметртестстандарт» був створений науково-технічний інститут та 5 центрів з сертифікації з випробувальними центрами і лабораторіями, які акредитовані не тільки вітчизняним органом з акредитації, але й Латвійським національним бюро з акредитації (LATAK), Німецьким органом з акредитації (DATech). Найбільшого значення для України стала акредитація Центру в Міжнародній системі електрообладнання ІЕСЕЕ в якості Українського національного сертифікаційного органу і випробувального органу з правом видавати та визнавати міжнародні сертифікати 52 країн світу, до числа яких входять всі найрозвиненіші держави.

За інформацією відділу економіки РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю