Головна  →  Новини  →  15 червня 2016

Медиків Голосієва привітали з професійним святом

Медиків Голосієва привітали з професійним святом

Щорічно у третю неділю червня в Україні відзначається День медичного працівника. Немає жодної людини, яка б не мала справи з людьми у білих халатах: вони супроводжують кожного впродовж життя, допомагають з’явитися на світ, лікують душі та тіла, віддають пацієнтам частину свого серця, часто жертвують своїм власним здоров’ям заради порятунку інших.

Напередодні професійного свята  у районному Будинку дитячої та юнацької творчості зібрались на урочистий захід працівники галузі охорони здоров’я Голосієва (ФОТОЗВІТ).

В холі приміщення була розгорнута виставка робіт прикладного та декоративного мистецтва, зроблених власноруч медичними працівниками району, яка створювала святкову, але в той же час родинну атмосферу. 

Представників найгуманнішої професії прийшли привітати голова Голосіївської райдержадміністрації Наталія Бондар, заступник голови Олена Єріна, начальник управління охорони здоров’я Голосіївської райдержадміністрації Олена Довгань, голова Ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я Лариса Канаровська, голова Голосіївської районної профспілки працівників охорони здоров’я Лариса Полкопіна.

В своєму вітальному слові голова району Наталія Володимирівна висловила медичній спільноті безмежну вдячність за врятовані життя, за гуманність та самовіддане служіння громаді та побажала їм міцного здоров’я, невичерпної енергії та вагомих результатів у реалізації свого професійного покликання, а ще – родинного щастя та добробуту, здійснення найзаповітніших мрій.

Цього дня було сказано багато приємних слів вдячності медичним працівникам, а за сумлінну працю найкращих працівників галузі відзначено почесними грамотами від керівництва району та від Київської міської профспілки.

Приємним подарунком для присутніх стали яскраві музичні та танцювальні номери у виконання кращих дитячих колективів району.

Справжньою родзинкою свята був виступ  заслуженого  артиста  України  Петра Чорного!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю