Головна  →  Новини  →  13 червня 2016

Відбулось чергове засідання колегії Голосіївської РДА

Відбулось чергове засідання колегії Голосіївської РДА

13 червня під керівництвом голови Наталії Бондар відбулось засідання колегії Голосіївської райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли керівники територіальних органів міністерств та відомств району, структурних підрозділів Голосіївської райдержадміністрації, підприємств та організацій району, органів самоорганізації населення та депутати Київської міської ради.

Основне питання засідання – розгляд проблемних питань галузі охорони здоров’я, що виникають у зв’язку зі збільшенням населення району. Так, за словами начальника управління охорони здоров’я Голосіївської РДА Олени Довгань,наразі є 4 основні проблемні напрямки: - невідповідність штатів медичних працівників нормативам і потребам сьогодення та відокремлених амбулаторій загальної практики сімейної медицини; - застарілість дорого вартісного медичного обладнання;- необхідність оптимізації служби клінічної лабораторної діагностики, оновлення обладнання;- забезпечення медикаментами населення яке користується відповідними пільгами. Детальніше з доповіддю Олени Іванівни можна ознайомитись тут (завантажити).

 

Керівництво району запевнило,що вживатиме всіх заходів, які в компетенції районної влади для покращення ситуації у сфері медичного обслуговування та звертатиметься до представників міської влади, аби не допустити виникнення медичного колапсу, який може відбутися найближчими роками, якщо наразі не вжити ніяких заходів.

На завершення засідання Наталія Володимирівна нагадала присутнім, що наразі в районі активно проводяться об’їзди території з метою виявлення та ліквідації об’єктів, які порушують районний благоустрій, а також вже розпочались засідання штабу з підготовки до опалювального сезону 201617 рр.. Крім того, очільниця району нагадала присутнім керівникам ОСНів, що вже стартував муніципальний конкурс серед органів самоорганізації населення, на який цьогоріч у міському бюджеті передбачено 1,4 млн грн. та порадила районними ОСНам активно долучатись до конкурсу зі своїми проектами.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю