КМДА Київська міська державна адміністрація


2 червня 2016

Наталія Бондар з дружнім візитом відвідала будинок сімейного типу родини Гандей

Наталія Бондар з дружнім візитом відвідала будинок сімейного типу родини Гандей

2 червня, з нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей, до малечі дитячого будинку сімейного типу родини Гандей в Голосіївського району столиці з подарунками та гостинцями завітали голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Бондар, Надзвичайний та Повноважний посол Палестини Доктор Мохаммед Аль-Асаад та начальник Служби у справах дітей Голосіївської райдержадміністрації Ірина Антошко (ФОТОЗВІТ).

Господиня та багатодітна мати Олена Гандей з своєю великою дитячою родиною радо зустріли гостей, показали свою оселю та запросили гостей до столу почаювати та покуштувати цукерки й пиріжки з вишнею.

Дружня і щира атмосфера панувала за столом. Олена Леонідівна розповіла історію своєї родини, про особливості виховання дітей, а на при кінці зустрічі подарувала гостям  на згадку невеличкі подаруночки, що зробили діти власними руками разом з дорослими.

Загальне фото зафіксувало цю подію на все життя.

 

Гандей Олена Леонідівна займається вихованням дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, з 2010 року, спочатку, як опікунська сім'я, а у 2012 році родина почала функціонувати, як прийомна сім’я, в якій виховувалось 5 власних та 4 прийомних дітей. Діти виросли, досягли повноліття і пішли своїми стежками життя…

Маючи такий значний досвід у вихованні посиротілих дітей, Олена Леонідівна вирішила подарувати свою материнську любов і родинний затишок ще 6 дітям, які у зв’язку з позбавленням батьків батьківських прав проходили реабілітацію в Київському Центрі допомоги дітям „Місто щасливих дітей”.

Так, в лютому 2016 року в Голосіївському районі міста Києва на базі сім’ї Гандей створився дитячий будинок сімейного типу.

Родині, для функціонування дитячого будинку сімейного типу, надано службову шестикімнатну квартиру.

На даний час у дитячому будинку сімейного типу Гандей Олени Леонідівни виховується 9 дітей: 7 з яких – це діти, позбавлені батьківського піклування, 2 - власні діти Олени Леонідівни. Діти почувають себе захищеними, відчувають любов та турботу мами - виховательки.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.