КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2016

Голосіївським дітлахам з нагоди свята вручили рюкзаки та шкільне приладдя

Голосіївським дітлахам з нагоди свята вручили рюкзаки та шкільне приладдя

01 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

З цієї нагоди сьогодні голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Бондар привітала дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають на обліку, як такі, що опинились в складних життєвих обставинах зі святом (ФОТОЗВІТ).

«Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей дітлахів, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків», - зазначила Наталія Володимирівна.

За сприяння директора транспортної компанії «Нічний експрес» – Владислава Раєвського, майбутні першокласники отримали подарунки у вигляді рюкзаків та шкільного приладдя.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.