Головна  →  Новини  →  27 травня 2016

Відбулась виїзна нарада щодо ситуації з дорогами по вул. Ракетній та вул. Панорамній

Сьогодні відбулась виїзна нарада задля з’ясування ситуації, яка склалася у зв’язку із будівництвом додаткової дороги по вул. Ракетній та вул. Панорамній до житлових комплексів «Панорамне містечко» та «Олімпійське містечко», за участю голови райдержадміністрації Наталії Бондар, депутата Київської міської ради Вадима Іванченка, представників ОСН «Лиса гора», забудовників та мешканців мікрорайону.

 

 

Також мешканці обурені бажанням забудовників продовжити рух маршрутного таксі № 539 без попередного вирішення питання розширення існуючої дороги та облаштування безпечних тротуарів та переходів для пішоходів. Наразі існуюча дорожня інфраструктура в мікрорайоні залишає бажати кращого, тож в разі збільшення потоку автотранспорту на цих вулицях може зрости кількість травмувань пішоходів. 

 

Оскільки детальний план території на даний час не розроблено, задля конструктивного вирішення питання наступного тижня заплановано проведення спільної наради за участю керівництва райдержадміністрації, представників забудовників та громадськості району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю