КМДА Київська міська державна адміністрація


17 травня 2016

Наталія Бондар ознайомилась з роботою Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького

Наталія Бондар ознайомилась з роботою Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького

За наукою – наше майбутнє, особливо, за тими розробками та напрацюваннями, які можуть врятувати та подовжити життя людини.

18 травня ознайомитись з напрацюваннями Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім.Р.Є.Кавецького НАН України завітала очільниця Голосіївського району Наталія Бондар.

За словами директора Василя Федоровича Чехуна, Інститут створювався з метою посилення наукових досліджень в галузі онкології, надання практичної допомоги охороні здоров'я і підготовки кадрів кваліфікованих лікарів-онкологів, а на сьогодні - це потужний академічний центр із значним матеріально-технічним ресурсом і кадровим потенціалом, що має 50-річний досвід роботи в галузі експериментальної і клінічної онкології.

Василь Федорович ознайомив Наталію Володимирівну з історією створення та розвитку Інституту, з основними напрямками досліджень, розробками та інноваціями, які здобули працівники закладу, серед яких розробки персональних та загальновживаних препаратів, які боротимуться з онкологічними захворюваннями та подовжуватимуть роки життя громадян.

Також під час зустрічі обговорювались проблемні питання та перспективні плани на найближче майбутнє, серед яких відкриття власного консультативно-діагностичного центру, де хворих не лише обстежуватимуть кваліфіковані спеціалісти,а також буде можливість оперативно проводити лабораторні аналізи та навіть лікування.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.