КМДА Київська міська державна адміністрація


29 квітня 2016

Голова райдержадміністрації провела апаратну нараду

Голова райдержадміністрації провела апаратну нараду

Сьогодні в Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась апаратна нарада під головуванням очільниці району Наталії Бондар за участю керівників структурних підрозділів РДА та комунальних служб району.

На початку апаратної наради Наталія Володимирівна представила присутнім новопризначених заступників – першим заступником голови став Ткаченко Юрій Валентинович, а Єріна Олена Анатоліївна зайняла посаду заступника голови. Також очільниця району поінформувала присутніх про оновлений розподіл обов’язків та підпорядкування структурних підрозділів, відповідно до нових призначень.

Наступним питанням порядку денного стало питання стану виконавської дисципліни в райдержадміністрації. За інформацією керівників відповідних структурних підрозділів за період з 22 по 28 квітня ситуація по виконанню контрольних документів значно покращилася. Наталія Володимирівна ще раз наголосила на персональній відповідальності керівників за стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах РДА та необхідності тримати високий рівень не лише кількості закритих документів, а і їх якості.

Про підготовку до проведення свята Великодня присутніх ознайомила начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини РДА Інна Сінкевич. Так, в закладах культури району наразі тривають різноманітні тематичні заходи (книжкові виставки, години духовності, уроки народознавства тощо). 01 травня о 15.00 в Голосіївському парку культури та відпочинку ім. М.Рильського відбудеться святкова районна програма «Великдень єднає» спільно з ГО «Рада ветеранів та учасників АТО Голосіївського району» за участю представників релігійних громад (детальніше дивіться тут).

Начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Наталія Ахмадова доповіла про підготовку до відзначення Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Голосіївському районі. Так, в Голосіївському районі придбано та вручено 997 продуктових наборів на суму 99700,00 грн. для одиноких непрацездатних громадян, які перебувають на обслуговуванні у відділеннях соціальної допомоги вдома. В закладах освіти та культури району пройдуть тематичні інформаційно-просвітницькі заходи. 06 травня о 10.30 відбудеться мітинг пам’яті «Герої не вмирають! Герої житимуть в віках!» з покладанням квітів до Меморіалу пам’яті загиблим воїнам під час оборони та визволення м.Києва 1941-1943 рр. (лісопаркова зона «Конча-Заспа»).

Про забезпечення санітарного стану Голосіївського району під час проведення травневих свят доповів начальник відділу контролю за благоустроєм РДА Едуард Шимко. За словами Едуарда Анатолійовича, під час проведення Великодніх та травневих свят вивезення сміття з урн з балансових зупинок та підземних пішохідних переходів буде здійснюватися в посиленому режимі. Вивезення сміття з урн в місцях значного скупчення людей буде вивозитися по мірі накопичення. З метою забезпечення щоденного санітарного очищення балансових територій та оперативної ліквідації можливих надзвичайних ситуацій пов’язаних із падінням дерев чи їх частин працівниками КП «УЗН Голосіївського району» та КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Голосіївського району м. Києва» організовано чергування працівників у вихідні дні. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.