Головна  →  Новини  →  21 квітня 2016

Як студенти районом керували

Як студенти районом керували

Вже стало доброю традицією щорічне проведення у Голосіївській райдержадміністрації Дня молодіжного самоврядування, під час якого найактивніші студенти району мають змогу на власні очі побачити та відчути, як це – бути керівником структурного підрозділу райдержадміністрації, директором комунального підприємства, чи навіть стати очільником району!

Сьогодні, 21 квітня, проходитиме саме такий день, коли 47 найактивніших представників молоді стануть дублерами та відчують, як це – нести відповідальність за безперебійне функціонування усіх галузей життєдіяльності району, а держслужбовці та комунальні працівники зможуть з перших вуст дізнатись, яким саме наступне покоління бачить державне управління.

Традиційно, цього дня роботу було розпочато з короткої апаратної наради, під час якої очільниця району Наталія Бондар дала настанову молоді та побажала успіху під час вирішення поставлених завдань та проведення запланованих заходів.

Дублер голови райдержадміністрації, голова Студентської ради району, Вікторія Мялук озвучила основні сподівання молоді від сьогоднішнього заходу та  запевнила присутніх, що цей день стане неоціненним досвідом, як для студентів, так і для співробітників райдержадміністрації.

Анна Вабищевич, яка сьогодні виконуватиме обов’язки керівника апарату РДА повідомила, що сьогодні дублери планують побувати «за лаштунками» нарад, засідань, комісій, провести виїзні перевірки та особисто познайомитись з роботою усіх галузей – від культури та спорту до благоустрою, ремонту доріг та житлово-комунальної сфери.

Побажаємо активній голосіївській молоді успіху та під кінець дня підведемо підсумки сьогоднішньої роботи!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю