КМДА Київська міська державна адміністрація


20 квітня 2016

Мер столиці Віталій Кличко представив нову очільницю Голосієва Наталію Бондар громадськості району

Мер столиці Віталій Кличко представив нову очільницю Голосієва Наталію Бондар громадськості району

Сьогодні, 20 квітня, мер Києва Віталій Кличко урочисто представив громадськості району нову голову Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Наталію Володимирівну Бондар.

«Кияни, в першу чергу, чекають змін та результатів. Роботи в усіх напрямках життєдіяльності столиці чимало, тож зрозуміло, що самому впоратись з усіма задачами неможливо – цього можна досягти лише працюючи в команді однодумців. Я вірю, що Ви виправдаєте надії та сподівання голосіївців. Я завжди готовий допомогти у вирішенні будь-яких питань. Мої двері завжди відкриті для тих, хто бажає працювати заради того, щоб місто змінювалось на краще», - зазначив Віталій Кличко.

Також  Віталій Володимирович подякував колишньому очільника району – Андрію Анатолійовичу Мельничуку, який майже два роки активно та плідно керував районом, про що говорять доволі рейтингові показники.

До офіційних вітань долучився і секретар Київради та депутат Київради від Голосіївського району Володимир Прокопів, який побажав новій очільниці району успіхів у роботі та закликав до активної співпраці.

У свою чергу Наталія Володимирівна подякувала керівництву міста та країни за довіру, а громадськості – за підтримку. «Я та мої колеги – співробітники райдержадміністрації та комунальних служб і підприємств району готові працювати на благо Голосіївського району, міста Києва, України.  Запрошую й усіх вас до плідної та продуктивної співпраці, адже лише разом, в команді однодумців ми досягнемо своєї мети!».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.