Головна  →  Новини  →  18 березня 2016

Голосіївських працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення привітали з професійним святом

Голосіївських працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення привітали з професійним святом

Щорічно в Україні, у третю неділю березня, відзначається День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Саме з цієї нагоди, 17 березня, в Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району відбулись урочисті заходи за участю керівництва райдержадміністрації, керівників та працівників комунальних служб району. ФОТОЗВІТ

Очільник Голосіївського району Андрій Мельничук привітав всіх представників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування та побажав успіхів, натхнення, родинного добробуту, миру, впевненості в завтрашньому дні й професійних здобутків, міцної віри, мудрості і любові.

“Голосіївський район багатий на прекрасних, працьовитих людей, котрі день-у-день сумлінно виконують нелегку роботу, - зазначив Андрій Анатолійович. - Своєю кропіткою працею ви створюєте затишок у наших оселях, чистоту і порядок на вулицях, красу наших парків і скверів.Без цих простих людських благ та зручностей – тепла, гарячої та холодної води в наших домівках, без впорядкованих дворів та парків – вже важко уявити цивілізоване життя.У цей святковий день хочеться побажати усім вам міцного здоров’я, особистого щастя, здійснення усіх життєвих планів, матеріальних статків. Хай Доля буде ласкавою, Мрії – здійсненними, а Робота – в радість!».

Традиційно до професійних свят в нашому районі відбувається нагородження та відзначення тих працівників, які досягли високих успіхів у різних галузях народного господарства. Так, за сумлінну працю та професіоналізмкращі представники галузі були відзначені Подяками та Почесними грамотами Голосіївської райдержадміністрації.

Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт за участю Народного художнього колективу дитячого ансамблю пісні і танцю "Світанок", який створив по-справжньому святковий настрій для всіх присутніх.

день комунальника

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю