Головна  →  Новини  →  17 березня 2016

Небайдужі голосіївці втретє прийшли здати кров для поранених бійців АТО

Небайдужі голосіївці втретє прийшли здати кров для поранених бійців АТО

Сьогодні, 17 березня, в приміщенні Голосіївської райдержадміністрації пройшла третя районна акція по здачі донорської крові для поранених бійців із зони проведення АТО. ФОТОЗВІТ

Бажаючих здати кров реєстрували, оглядали лікарі, брали лабораторні аналізи, після чого, в разі відсутності протипоказань, спеціалісти Київського міського центру крові здійснювали безпосередній забір крові.

Так, майже 70 небайдужих голосіївців, серед яких студенти, представники громадських організацій, працівники підприємств і організацій району співробітники райдержадміністрації та очільник району Андрій Мельничук, здали 33 літри крові, яку буде використано для лікування поранених бійців із зони АТО, які наразі знаходяться у столичних госпіталях. Бажаючих зробити добру та благородну справу було значно більше, проте деяких бажаючих не допустили до здачі крові через різні протипоказання.

Голосіївська райдержадміністрація висловлює слова щирої вдячності Київському міському центру крові, спеціалісти якого здійснювали безпосередній забір крові.

Також дякуємо всім свідомим та небайдужим голосіївцям за активну громадянську позицію та участь у такій благородній та корисній справі. Ми впевнені, що Ваш посильний внесок врятує не одне життя!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю