Головна  →  Новини  →  2 березня 2016

Керівництвом району проведено виїзну нараду по просп. Науки

Керівництвом району проведено виїзну нараду по просп. Науки

02 березня, на прохання та звернення мешканців району, відбулась виїзна нарада під керівництвом очільника Голосіївського району Андрія Мельничука за участю представників комунальних служб району та будівельної компанії «Спецжитлофонд» щодо незадовільного стану зливоприймальної системи біля відомчого будинку по просп. Науки, 69, у зв’язку з чим періодично підтоплюються прилеглі дороги.

Оскільки балансоутримувача у зазначеної території немає, комунальники району знайшли технічне рішення для тимчасового усунення проблеми, а повністю відновити зливоприймальну систему заплановано під час майбутньої реконструкції пров. Моторний.

Також Андрій Анатолійович оглянув подвір’я прилеглих будинків, які були закидані сміттям, в тому числі новорічними ялинками, яке самі ж мешканці залишали біля узбіччя, замість того щоб скласти до сміттєвих баків. Керівництвом району було надано доручення відповідним службам району якнайшвидше ліквідувати сміття, проте хотілось би нагадати голосіївцям, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

На завершення очільник району перевірив хід будівництва дитячого садочка по просп. Науки, який вже цієї осені має прийняти своїх перших маленьких відвідувачів.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю