Головна  →  Новини  →  24 лютого 2016

У Голосієво відбулась нарада з комунальниками району з питання покращення якості надання послуг

У Голосієво відбулась нарада з комунальниками району з питання покращення якості надання послуг

24 лютого під керівництвом голови Голосіївської райдержадміністрації Андрія Мельничука відбулась нарада з керівниками ЖЕД та комунальних підприємств району, а також працівниками служб, які безпосередньо займаються розглядом звернень громадян, які надходять через КБУ «Контактний центр міста Києва 1551», а також наданням відповідей та організації контролю за якістю наданих відповідей.

Під час наради Андрій Анатолійович наголосив щодо необхідності швидкого та якісного реагування на скарги та звернення громадян, а також загального підвищення якості обслуговування та надання послуг мешканцям Голосієва.

Радник заступника голови КМДА Петра Пантелеєва Микола Яковенко на конкретних реальних прикладах звернень громадян до КБУ «Контактний центр міста Києва 1551» продемонстрував присутнім варіанти як вичерпних, так і не дуже якісних варіантів відповідей. Всі приклади детально вивчались та обговорювались задля подальшого покращення якості наданих відповідей та підвищення рівня задоволеності громадян.

На завершення заходу очільник району дав ряд доручень комунальникам щодо організації та проведення на належному рівні районних заходів в рамках весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та санітарної очистки територій, а також посилення контролю за порушеннями правил благоустрою в частині вручення приписів та складень протоколів, аби район і надалі залишався серед лідерів за результатами рейтингової оцінки райдержадміністрацій столиці за напрямками благоустрою та ЖКГ.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю