Головна  →  Новини  →  29 січня 2016

Відбулось засідання районного оперативного штабу сприяння організації допомоги бійцям в зоні АТО та переселенцям

29 січня відбулось чергове засідання Голосіївського районного у місті Києві оперативного координаційного штабу сприяння допомоги бійцям в зоні АТО та громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції під керівництвом першого заступника голови Голосіївської райдержадміністрації Андрія Крилюка.

До участі у нараді були запрошені представники структурних підрозділів райдержадміністрації, Голосіївського районного у місті Києві військового комісаріату, Голосіївської районної організації товариства Червоного хреста України, ГО «Рада ветеранів та учасників АТО Голосіївського району міста Києва», волонтерів тощо.

Під час засідання начальник управління охорони здоров’я Голосіївської райдержадміністрації доповіла присутнім про медичне обслуговування протягом 2015 року учасників АТО та громадян України, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Щодо питання працевлаштування демобілізованих учасників АТО та можливості їх перекваліфікації доповіла в.о. директора Голосіївського районного в місті Києві центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Ольга Шуйська.

Заступник начальника управління соціального захисту населення району Олександр Дзюба поінформував присутніх щодо проблемних питань внутрішньо переміщених сімей, які нараз проживають за адресою вул. Кустанайська, 6.

За результатами наради було вирішено продовжувати допомогу переселенцям в межах повноважень та компетенції та повноважень райдержадміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю