Головна  →  Новини  →  26 січня 2016

В райдержадміністрації відбулась апаратна нарада

В райдержадміністрації відбулась апаратна нарада

Сьогодні, 26 січня, в Голосіївській райдержадміністрації під керівництвом очільника району Андрія Мельничука відбулась апаратна нарада за участю заступників голови райдержадміністрації та керівників структурних підрозділів РДА.

Начальник відділу з питань кадрової роботи та державної служби райдержадміністрації Тетяна Гнатівська поінформувала присутніх про основні новели нового Закону України «Про державну службу» від 31 грудня 2015 року, який набере чинності з 01 травня 2016 року, крім окремих норм, щодо набрання чинності яких Законом передбачено окремий порядок.

Про стан виконавської дисципліни у відділі контролю за благоустроєм у 2015 році поінформував начальника відділу контролю за благоустроєм райдержадміністрації Едуард Шимко. Так, протягом минулого року відділом було опрацьовано майже 5 тис. вхідної кореспонденції (що на 500 одиниць більше, ніж у 2014 році), а саме: 2667 од. службової кореспонденції через систему документообігу АСКОД та 2300 од. звернень громадян, які надійшли на розгляд через КБУ «Контактний центр міста Києва» у сфері благоустрою та житлово-комунального господарства.

Під кінець наради Андрій Анатолійович ще раз наголосив присутнім на недопущенні порушень виконавської дисципліни та необхідності виконувати надані доручення вчасно, якісно та у повному обсязі.

За результатами апаратної наради було напрацьовано протокол доручень.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю