Головна  →  Новини  →  19 січня 2016

Відбулось позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС району щодо ситуації, яка склалася у гуртожитку по вул. Кустанайська, 6

Відбулось позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС району щодо ситуації, яка склалася у гуртожитку по вул. Кустанайська, 6

19 січня відбулось позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС Голосіївської райдержадміністрації під керівництвом очільника району Андрія Мельничука щодо життєзабезпечення мешканців східних регіонів України у зв’язку з відключенням електропостачання в гуртожитку по вул. Кустанайська, 6.

Оскільки вищезазначений будинок не знаходиться на балансі Голосіївської райдержадміністрації, для оперативного вирішення даного питання та всебічного інформування усіх зацікавлених та відповідальних сторін на засідання були запрошені: представники ПАТ «Київенерго», Міністерства соціальної політики, Департаменту соціальної політики КМДА, Голосіївського РУ ГУ ДСНС України в місті Києві, депутати Верховної Ради та Київради, представники Голосіївської райдержадміністрації, Голосіївської районної організації Товариства Червоного Хреста України та мешканці будинку.

Про проблеми переселенців зі сходу України, які тимчасово проживають по вул. Кустанайській, 6, було відомо і раніше. Вищезазначений будинок не призначений для постійного проживання, оскільки там відсутнє опалення.

Хоча вищезазначений будинок не обслуговується комунальними службами Голосіївського району, а лише розташований на його території, керівництво райдержадміністрації вживає всіх можливих заходів для вирішення проблемної ситуації, яка склалась.

Коли стало відомо про намір ПАТ «Київенерго» відключити електропостачання через борги, та враховуючи суттєве зниження температури, яке відбулось цими днями, очільник райдержадміністрації Андрій Мельничук спільно з головою Голосіївської районної організації Товариства Червоного Хреста України запропонували переселенцям місця в районних пунктах обігріву та приміщеннях Товариства, де люди похилого віку, інваліди та діти могли б зігрітися цими днями.

За результатами засідання комісії було напрацьовано протокол доручень.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю