Головна  →  Новини  →  9 січня 2016

Ліквідація наслідків снігопаду в Голосіївському районі столиці

Ліквідація наслідків снігопаду в Голосіївському районі столиці

Сильний снігопад в ніч з 07 на 08 січня  в місті Києві, спричинив чимало проблем,  як для комунальників, так і для пересічних мешканців.

Але, як повідомлялось, комунальні служби району були готові до випадіння великої кількості снігу.

Першочергово комунальники очищали від снігу центральні вулиці, зупинки міського громадського транспорту, входи/виходи зі станцій метрополітену, та місця масового скупчення людей.

 

Зокрема, для розчищення магістральних вулиць загальноміського та районного значення, а також вулиць місцевого значення де є рух громадського транспорту було задіяно 29 одиниць снігоприбиральній техніки ШЕУ Голосіївського району ( солерозкидувачі, снігоочищувачі, трактори, навантажувачі, автогрейдер, бульдозер, екскаватор, самоскид ).

Також під час прибирання прибудинкові території від снігу було залучено 384 працівників житлово-комунальних служб, 19 тракторів та малої механізації житлово-експлуатаційних організацій.

 

Загалом станом на 09 грудня  на  8.00 в Голосіївського районі було розчищено від снігу 156,67 км проїзної частини, 211,492 тис. кв.м тротуарів, 6,2 км міжквартальних проїздів, 895,0 тис.кв.м прибудинкової території, використано 555 тон піскосоляної суміші.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю