Головна  →  Новини  →  18 листопада 2015

У Голосієво відбулись урочистості з нагоди Дня студента

У Голосієво відбулись урочистості з нагоди Дня студента

17 листопада у актовій залі Голосіївської райдержадміністрації відбулося урочисте відзначення кращих представників студентського самоврядування вищих навчальних закладів Голосіївського району міста Києва з нагоди Дня студента.

Особисто привітати студентів завітав Андрій Тітусович Крилюк, перший заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, та провів відкритий діалог зі студентами щодо реформування нашої країни та впровадження якісних, нових змін.

У рамках дискусії студенти мали змогу поставити питання першому заступникові голови. Також було обговорено низку питань, що стосуються життєдіяльності Голосіївського району, а також освітнього й культурного саморозвитку молоді, а саме: покращення умов проживання у гуртожитках, облаштування рекреаційних зон, забезпечення проведення молодіжних фестивалів та представлення студентства у загальноміських проектах та стартапах, озеленення прибудинкових територій, облаштування дощової каналізації та дорожнього покриття по вулиці Васильківській тощо.

Також, з нагоди відзначення Дня студента, привітав присутніх Сергій Володимирович Білецький, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, та нагородив почесними відзнаками держадміністрації кращих представників ВНЗ за вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування, особливі успіхи у навчанні та активну громадянську позицію у життєдіяльності району.

Крім цього, співголова Студентської Ради, Мялук Вікторія, побажала присутнім успіхів, терпіння та нових перемог у освітньому середовищі.

Представники Студентської ради при Голосіївській РДА відзначили важливість спілкування та зв’язку студентства з представниками органів влади, адже тільки у взаємній, ефективній співпраці народжується якісний результат.

Нагажуємо, що наступне засідання Студентської ради при Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації відбудеться 24 листопада 2015 року.

За інформацією відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Голосіївської РДА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю