Головна  →  Новини  →  12 червня 2015

Відбулось чергове засідання районного оперативного штабу сприяння організації допомоги бійцям в зоні АТО та переселенцям

12 червня під головуванням т.в.о. голови Голосіївської райдержадміністрації Мельничука А.А. відбулось засідання оперативного штабу сприяння організації допомоги бійцям в зоні АТО та громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції до Голосіївського району міста Києва за участю першого заступника голови Голосіївської райдержадміністрації Крилюка А.Т., керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, працівників районного Центру зайнятості,  управління Пенсійного фонду України в Голосіївському районі м.Києва, громадських об'єднань, волонтерів.

Під час засідання комісії розглядались питання про оформлення державних соціальних виплат та пенсій громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції, АР Крим, м. Севастополь, пораненим військовослужбовцям, а також родинам загиблих, розміщення вимушених переселенців із зони проведення АТО у закладах розміщення, санаторно-курортних закладах та на території релігійних храмів Голосіївського району м. Києва станом на 12.06.2015 р.

Зокрема, начальник управління Пенсіонного фонду України в Голосіївському районі м.Києва Задерейко І.С. проінформувала присутніх про те, що станом на 12.06.2015 до управління звернулось 3206 осіб з питання пенсійного забезпечення, які тимчасово переїхали з окупованої території України та районів проведення АТО.

Про оформлення державних виплат громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО, АР Крим, м. Севастополь, пораненим військовослужбовцям, родинам загиблих доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення Голосіївського району Ахмадова Н.О. Так, станом на 12.06.2015 працівниками Управляння взято на облік 8479 осіб-переселенців з тимчасово окупованої території України, районів проведення АТО та районів розташованих на лінії зіткнення, із них 6462 сімей, у тому числі 1457 дітей, 2225 пенсіонерів, 208 інвалідів. За отриманням щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України, районів проведення АТО та районів розташованих на лінії зіткнення звернулося 64121 сім’я, із них, на сьогоднішній день, 5136 родин одержують допомогу передбачену постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 №505.

Також на засіданні поінформували присутніх про проведені заходи в рамках волонтерського проекту «Інформаційний центр допомоги АТО» ( доповідач А.Дащенко, голова «Ради ветеранів та учасників АТО» Голосіївського району ), та відкриття алеї Небесної сотні в Голосіївському районі ( доповідач Синєгуб Р.П., начальник відділу організаційно-аналітичного забезпечення діяльності голови).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю