Головна  →  Новини  →  29 травня 2015

Відбулось засідання Координаційної ради з питань відпочинку і оздоровлення, організації дозвілля та соціального захисту дітей

      28 травня 2015 року відбулось засідання Координаційної ради з питань відпочинку і оздоровлення, організації дозвілля, соціального захисту дітей, до складу якої входять керівники, заступники керівників структурних підрозділів Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та територіальних органів міністерств і відомств, які опікуються питаннями охорони дитинства і причетні до визначених завдань.

          В ході засідання розглянуті та обговорені питання підготовки, проведення літнього оздоровлення і відпочинку дітей шкільного та дошкільного віку Голосіївського району м. Києва, про санітарно-епідеміологічний стан дитячих оздоровчих закладів, організацію харчування та охорони здоров’я дітей.

Так, з метою створення належних умов для культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи з дітьми шкільного віку планується відкриття 4 таборів з 02 по 25 червня 2015 року з денним перебуванням дітей на базі загальноосвітніх навчальних закладів:

- спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Івана Франка міста Києва (вул. Тарасівська,11);

- спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов № 220 міста Києва (вул. Якубовського,7-Г);

- спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови № 269 міста Києва (вул. Глушкова, 17-А);

- спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови та літератури № 273 міста Києва (вул. Набережно-Корчуватська, 94-А).

Влітку поточного року заплановано роботу дитячого табору відпочинку “Сокіл” філії ДП “Антонов” “Серійний завод “Антонов” (оздоровлення проводитиметься в три зміни (з 10.06.2014), всього планується оздоровити 216 дітей).

Крім того, в літній період відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації здійснюватиметься направлення дітей на відпочинок і оздоровлення за рахунок квоти, доведеної профільними структурними підрозділами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

За інформацією відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Голосіївської РДА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю