Головна  →  Новини  →  15 травня 2015

Відбулось чергове засідання районного оперативного штабу сприяння організації допомоги бійцям в зоні АТО та переселенцям

15 травня під головуванням першого заступника голови Голосіївської райдержадміністрації Кирилюка А.Т. відбулось засідання оперативного штабу сприяння організації допомоги бійцям в зоні АТО та громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції до Голосіївського району міста Києва за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, начальника районного Центру зайнятості, голови Голосіївської районної організації товариства «Червоний Хрест», військового комісару Печерсько-Голосіївського об’єднаного районного у м. Києві військового комісаріату, волонтерів.

Під час засідання комісії розглядались питання  щодо оформлення державних виплат громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО, АР Крим, м. Севастополь, пораненим військовослужбовцям, родинам загиблих, працевлаштування, перекваліфікація, оформлення пенсій громадянам України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО, проведення мобілізації в Голосіївському районі тощо.

Зокрема, начальник управління праці та соціального захисту населення Голосіївського району  проінформувала присутніх про те, що станом на 14.05.2015 працівниками Управляння взято на облік 8138 осіб-переселенців з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО, із них 6256 сімей, у тому числі 1378 дітей, 2202 пенсіонери, 202 інваліда. За отриманням щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО звернулося 6231 сім’я, із них, на сьогоднішній день, 5027 родин одержують допомогу передбачену постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 №505. На виконання рішення Київської міської ради від 09.12.2014 №525/525 щодо призначення щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг киянам-учасникам АТО, членам їх сімей та членам сімей загиблих ( померлих ) киян під час проведення АТО працівниками Управління прийнято 299 заяв від вищевказаної категорії громадян.

Також на засіданні обговорювалось питання організації та ефективного здійснення інформування громадян про державні соціальні гарантії киянам - учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей  та членам сімей загиблих (померлих) киян під час проведення антитерористичної операції.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю