Головна  →  Новини  →  29 квітня 2015

У Голосієво пройшов відкритий Чемпіонат району з черлідингу

У Голосієво пройшов відкритий Чемпіонат району з черлідингу

28 квітня у приміщенні спортивного комплексу Національного університету харчових технологій (проспект Науки, 29-А) пройшов відкритий Чемпіонат Голосіївського району міста Києва з черлідингу серед вищих і загальноосвітніх навчальних закладів, спортивних та танцювальних колективів.

У заході взяло участь близько 100 учасників, серед яких дитячі танцювальні колективи, аматорські групи та збірні команди вищих навчальних закладів району.

Наймолодшими учасники Чемпіонату стала збірна команда “Український сувенір”, вік яких складав всього 4-5 років! Гідну конкуренцію у чемпіонаті склала команда театру танцю “Колорит”, які у своїй номінації змагались з командою фізкультурно-оздоровчого центру “Голосієво”.

Справжню волю до перемоги, неабиякі пристрасті, спортивні баталії та азарт продемонстрували збірні команди вищих навчальних закладів, зокрема команда Національного університету біоресурсів і природокористування України, Київського медичного університету та Національного університету харчових технологій, остання з яких, стала переможцем у змаганнях.

Проте, справжньою родзинкою заходу стали показові виступи Олімпійської збірної команди підтримки “RED FOXS”, які продемонстрували учасникам та вболівальникам справжнє танцювальне шоу.

Переможці змагань були відзначені грамотами та кубками відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської райдержадміністрації та цінними подарунками від Київського відділення Національного олімпійського комітету України.

За інформацією відділу у справах сімї, молоді та спорту РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю