Головна  →  Новини  →  27 лютого 2015

Загальноміська благодійна акція «Школи Києва – бійцям АТО!» у Голосієво

Загальноміська благодійна акція «Школи Києва – бійцям АТО!» у Голосієво

26 лютого 2015 року за підтримки Київської міської державної адміністрації, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту міста Києва, управління освіти Голосіївської райдержадміністрації та громадської організації «Київська міська спілка ветеранів АТО» у школі І-ІІІ ступенів № 286 міста Києва відбулася зустріч педагогічного та учнівського колективів із військовослужбовцями 12-го Батальйону територіальної оборони міста Києва.

Учні і педагоги взяли активну участь у загальноміській благодійній акції «Школи Києва – бійцям АТО!» - спільними зусиллями було зібрано та передано на утилізацію 4 т 571 кг макулатури. Також школярі подарували бійцям малюнки та власноруч виготовлені обереги і висловили надію, що амулети берегтимуть солдатів повсюди.

Завершилася акція концертом «Україна починається з тебе!», на якому вихованці Зразкового ансамблю танцю «Вербиченька» вітали присутніх народними танцями, юні поети читали вірші, присвячені подіям в Україні, та співали українські пісні.

Ніхто не залишився байдужим: серця присутніх переповнювалися гордістю за тих людей, котрі свободу свого народу цінують вище за власне життя.

 

За інформацією управління освіти Голосіївської РДА

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю