Головна  →  Новини  →  18 лютого 2015

Розроблено перший збірник методичних матеріалів про соціальні гарантії учасникам антитерористичної операції та членам їхніх сімей

У Київській міській державній адміністрації розробили перший в Україні збірник методичних матеріалів про соціальні гарантії учасникам антитерористичної операції та членам їхніх сімей. Над збірником працювали члени Координаційної ради з питань підтримки киян, які беруть участь у антитерористичній операції у східних областях України, та переміщених із тимчасово окупованої території і зони проведення антитерористичної операції осіб.

«Ми зібрали всі матеріали: нормативно-правові акти, дорожні карти, зразки довідок тощо, створивши єдиний продукт, який містить усі роз’яснення щодо того, як держава захищає учасників АТО та членів їхніх сімей, які додаткові гарантії мають учасники АТО від столичної влади, які пільги передбачені для учасників бойових дій та членів їхніх родин, як отримати статус учасника бойових дій та інші питання», – розповів керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

Так, збірник методичних матеріалів налічує 17 розділів, які повністю розкривають усі аспекти реалізації соціальних гарантій учасникам АТО. Збірник буде направлений для користування операторами Контактного центру міста Києва, співробітникам управління з питань звернень громадян КМДА та відповідних відділів РДА, інших службовців, які консультують громадян із зазначених питань.

Також документ можна завантажити з офіційного інтернет-порталу Київської міської державної адміністрації. Як зауважив Володимир Бондаренко, збірник методичних матеріалів буде доопрацьовуватися та удосконалюватися. Так, кожен охочий може надати свої пропозиції щодо включення до збірника тієї чи іншої інформації. Надіслати пропозиції можна до управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації на електронну адресу: [email protected], вказавши в темі листа: «Соціальні гарантії бійцям АТО».

Також Володимир Бондаренко нагадав, що на офіційному інтернет-порталі КМДА діє рубрика «Допомога учасникам АТО», де публікуються звіти про допомогу учасникам АТО, усі розпорядчі та нормативно-правові документи щодо цього питання, а також представлені детальні дорожні карти щодо отримання тих чи інших пільг.

 

За інформацією http://kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю