Головна  →  Новини  →  29 січня 2015

Сьогодні пройшло перше тренування служб району в приміщенні Консультативно-діагностичного центру

Сьогодні пройшло перше тренування служб району в приміщенні Консультативно-діагностичного центру

За дорученням очільника Голосіївського району Андрія Мельничука створений оперативний штаб із координації дій з реализації заходів, спрямованих на попередження та протидію можливим загрозам інтересам держави, життю та здоровью громадян на території Голосіївського району м.Києва.

Для забезпечення оперативного залучення мобільних груп реагування у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на найважливіших об'єктах інфраструктури оргнанізована взаємодія з Голосіївським районним управлінням ГУ ДСНС України в місті Києві.

Сьогодні начальник Голосіївського районного управління ГУ ДСНС України в місті Києві Сергій Окатов провів перше тренування служб району в приміщенні Консультативно-діагностичного центру за адресою вул. Голосіївська, 53. Були присутні голова Голосіївської РДА Андрій Мельничук, перший заступник голови Андрій Крилюк, радник голови Євгеній Авраменко та начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Віталій Ткач. Також на заході був присутній заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.
На навчання були залучені Київська служба порятунку на чолі з Романом Ткачуком.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 


  

 Консультації з громадськістю